› AjankohtaistaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Työnjohtaja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan rakennuttajatoimisto. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä ja valvontaa. Palveluksessamme työskentelee n.60 rakennuttamisen ammattilaista.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisen kohteita.

Haemme projektinjohtopalvelu (PJP) kohteeseemme Espooseen työnjohtajaa. Toimit työnjohtajana, johdat osaurakoita ja valvot sopimuksenmukaista toteutusta. Johtajana saat hankkeen sujumaan ja osapuolet tuottamaan laadukasta työtä. Tukenasi on osaava ja ammattilaisista koostuva hanketiimi, joihin lukeutuvat projektipäällikkö, vastaava työnjohtaja, hankinta- ja työmaainsinööri sekä hankkeen toinen työnjohtaja.

Edellytämme alan koulutusta sekä sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kokemusta runkovaiheisista uudisrakentamishankkeista. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, kokemusta rakentamisen tehtävistä ja kykyä johtaa rakennushanketta. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 29.10.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet