› AsiakasratkaisutRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Asuntokorjaus

Tarjoamme taloyhtiöiden ja asunto-osakeyhtiöiden korjausinvestointihankkeisiin projektinjohtoa ja valvontaa. Hankkeet ovat tyypillisimmin linjasaneeraus-, LVIS-korjaus- ja julkisivukorjaushankkeita. Toimimme projektipäällikkönä saneeraushankkeissa ja ohjaamme suunnittelua, teemme urakkakilpailutukset ja ohjaamme rakentamista. Lisäksi tehtäviämme hankkeissa ovat rakennustyön valvonta, LVI-työnvalvonta ja sähkötyönvalvonta.

Toimitilat

Meillä on hyvä ymmärrys toimitiloista, niiden olosuhdehallinnasta ja käyttäjien arvostamista tarpeista. Toimimme hankkeissanne tilaajan neuvonantajina, kiinteistökehittäjinä, projektinjohtajina ja valvojina. Hankkeisiin lukeutuvat liike- ja toimistorakennukset, hotellit, logistiikkakeskukset, kauppakeskukset, tuotantotilat, pääkonttorit ja palvelutilat. Asiakkaalle merkittävänä lisäarvotekijänä on monipuolinen projekti- ja hankemuoto-osaamisemme.

Julkisrakentaminen

Tarjoamme rakennuttamis- ja työmaavalvontapalveluita kaikkiin julkishallinnon rakennushankkeisiin. Vankka kokemuksemme julkisalan rakennuttamisesta on mahdollistanut lukuisat pitkäikäiset kumppanuudet kaupunkien, kuntien, seurakuntien ja yhtiöiden kanssa. Keskeiset vahvuutemme julkisissa hankkeissa ovat hankinta- ja päätöksentekomenettelyiden tuntemus, sisäilmarakennuttamisen osaaminen ja välttämätön riippumattomuus tilaajan edunvalvontatehtävissä.

Uudisasunnot

Toimimme tilaajamme edunvalvojana uusien asuinkerrostalojen rakentamishankkeissa ja valvomme sopimuksenmukaista toteutumista. Tunnemme asuinrakennusten tilantarpeet, materiaalit ja talotekniikan ratkaisut. Toimimme myös työmaan  turvallisuuskoordinaattorina, kosteudenhallintakoordinaattorina ja puhtaudenhallintakoordinaattorina. Edesautamme rakentamisen sujuvaa etenemistä ja laadukasta tuotantoa.