› PalvelutRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Palvelut

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy palveluita ovat hankkeen johtaminen, rakennuttaminen, työmaavalvonta ja kiinteistöalan erikoiskonsultointi.

Toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudun, Turun seudun ja PKS:n kehysalueiden talonrakentamisen ja infrarakentamisen hankkeisiin. Asiakaitamme ovat julkiset rakennuttajat ja yhteisöt, liikerakennuttajat ja kiinteistö- sekä asunto-osakeyhtiöt.

Ymmärrämme hankkeiden erityispiirteet ja tilaajan tarpeet hankkeen eri vaiheissa. Valvontakonsultit Oy:n palvelut skaalautuvat asiakastarpeen mukaisesti pienistä selvitystehtävistä aina kokonaisvaltaista hankejohtamista ja laaja-alaista ammattitaitoa vaativiin toimeksiantoihin.

Teemme jatkuvasti työtä edelleen kehittääksemme palvelujamme, jotta ne täyttäisivät asiakkaidemme nykyiset ja tulossa olevat tarpeet entistä paremmin. Konsulttipalveluidemme tehtäväsisältö määritellään hankekohtaisesti asiakkaan omaa organisaatiota parhaiten täydentäväksi palveluksi.

Palvelujemme keskeinen osaaminen löytyy Valvontakonsultit Oy:stä. Projekteissa tarvittavan suunnittelun, kiinteistöjuridiikan ja muun kiinteistöalan erikoisasiantuntemuksen osalta hyödynnämme laajaa ja vakiintunutta yhteistoimintaverkostoamme. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealuokkaista asiantuntemusta kaikkiin alan erikoiskysymyksiin.