› RakennuttaminenRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Rakennuttaminen

Tarjoamme kokonaisvaltaisia hankejohtamisen asiantuntijapalveluita talonrakennus- ja infrarakennushankkeisiin. Palvelumme kattavat rakennuttamistehtävät tarveselvityksestä takuuvaiheeseen saakka.

Hyvin hoidettu hankkeen johtaminen, rakennuttamistehtävät, hankinta- ja osto-osaaminen, kaupalliset asiakirjat, rakennuttajan turvallisuusvelvoitteet sekä hankedokumentaatio tilaajan hankekohtaisiin tarpeisiin tai kokonaisvaltaiseen kiinteistöstrategiaan sovitettuna on meille kunnia-asia.

Rakennuttaminen

Rakennuttamispalvelumme käsittää seuraavat palvelut:

- Rakennuttamispalvelut
- Projektinjohtopalvelut
- Yhteistoimintamallirakennuttaminen
- Allianssi-rakennuttaminen
- Turvallisuuskoordinaattoripalvelut

Projektipäällikkö vastaa laadukkaiden rakennuttamispalveluiden tuottamisesta hankkeessa. Projektipäällikkö johtaa hanketta ja toimii tilaajan edunvalvojana. Projektipäällikön tyypillisiä tehtäviä ovat kilpailutuksien järjestäminen, neuvottelut, suunnittelun ohjaus, ratkaisujen etsiminen, tehokkuuden ja taloudellisuuden edesauttaminen, rakentamisen ohjaus ja puheenjohtajana toimiminen. Hyvä projektipäällikkö johtaa hanketta tilaajan tavoitteilla ja kustannuksilla pyrkien sujuvaan hankkeen kulkuun ja mahdollisimman laadukkaaseen rakennushankkeen toteutukseen.