› Avoin työpaikka: AsiakkuuspäällikköRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Asiakkuuspäällikkö

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 45 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Haemme myynti- ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jolla on näyttöjä asiakasrajapinnan menestyksekkäästä hoidosta ja myynnistä. Asiakkuuspäällikkö vastaa tarjoustoiminnasta, asiakashankinnasta, asiakkuuksien hoidosta ja kumppanisuhteistamme. Huolehdit siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Olet luonteva kommunikoija, pystyt rakentavasti luomaan lisäarvoa tilaajille, ymmärrät tilaajien tarpeita ja tunnet palvelumyyntiä hyvin. Sinulla on myynnillinen ja positiivinen luonne. Osaat kuunnella ja luoda luotettavaa palvelua tilaajan hyväksi ja sitoudut tuottamaan hyvää palvelua.

Edellytämme  innokasta ja sitoutuvaa otetta työ­tehtävien hallinnassa sekä vähintään AMK tai opistotasoista teknistä tai kaupallista koulutusta. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Suomen kielen erinomainen taito on välttämätön. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja sinulla on hyvät ATK yleistaidot.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 22.6.2015 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet