› Avoin työpaikka: LVIA-asiantuntijaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: LVIA-asiantuntija

Haluaisitko työskennellä rakentamisen näköalapaikalla? Haemme kokenutta teknikkoa tai insinööriä toimimaan hankkeissamme LVIA-asiantuntijana. Työskentelet osana hanketiimiä, johon kuuluu osaavia kollegoita kukin omalta osaamisalueeltaan. LVIA-asiantuntijana johdat ja ohjaat suunnittelua, sekä valvot ja dokumentoit sopimuksenmukaista työn toteutusta.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia korjaus- ja uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 29.8.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet