› Avoin työpaikka: Projekti-insinööriRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Projekti-insinööri

Haluaisitko työskennellä rakentamisen näköalapaikalla? Haemme rakennuttamisesta kiinnostunutta diplomi-insinööriä tai rakennusinsinööriä, joka Projekti-insinöörinä työskentelee rakennushankkeissamme tuottaen suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kilpailutuksia, seuraten kustannuksia, tehden hankedokumentteja ja järjestäen erilaisia hankepalavereja. Projekti-insinööri työskentelee tiiviissä yhteistyössä yrityksemme Projektipäälliköiden kanssa. Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Meillä työskentelee projektipäälliköitä, projekti-insinöörejä ja työmaavalvojia. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita. Kehittymismahdollisuutesi ovat hyvät.

Edellytämme reipasta, sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, mielellään aiempaa kokemusta rakennusalasta ja kykyä omaksua uusia asioita. Suomen kielen erinomainen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä.

Huomioimme myös hakemuksesi, mikäli olet viimeisen vuoden opiskelija ja valmistumassa.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 24.4.2016 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

 

 

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 50 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet