› Avoin työpaikka: ProjektinjohtajaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Projektinjohtaja

Haemme rakennuttamista tuntevaa rakennusinsinööriä tai diplomi-insinööriä, joka Projektinjohtajana toteuttaa tilaajien rakennushankkeita. Projektinjohtaja toimii tilaajan edunvalvojana ja hän vastaa merkittäivien hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hänellä on tukenaan hanketiimi, johon kuuluu tyypillisesti projektipäällikkö, projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennuttamisen tehtävistä. Erityisesti arvostamme suunnittelun ohjauksen kokemusta. Suomen kielen hyvä taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja sinulla on hyvät ATK yleistaidot. RAPS ja RAP koulutukset luetaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 8.1.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet