› Avoin työpaikka: ProjektinjohtajaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Projektinjohtaja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee 30 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Toimintamme kasvaessa haemme rakennuttamisen osaajaa, joka pojektinjohtajana pystyy johtamaan hanketiimiä ja toteuttaamaan rakennushankkeita menestyksekkäästi tilaajan lukuun. Projektinjohtaja toimii hanketiimin esimiehenä ja vastaa hankkeiden laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä kokonaisuudessaan. Hanketiimiin kuuluu tyypillisesti projektipäällikkö, valvojia ja projekti-insinööri. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia korjausrakentamisen ja uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on riittävät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempia näyttöjä rakennusalan rakennuttamistehtävistä. Koulutukseltasi olet DI tai rakennusinsinööri.  Hallitset hyvin MS ohjelmistot ja tunnet yleisimpiä kustannuslaskentaohjelmistoja ja projektipankkiympäristöjä. Toimit toimitusjohtajan suorana alaisena ja kuulut johtoryhmään.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Sinulla on myös mahdollisuus kasvaa yhdeksi liiketoiminta-aluieidemme johtajaksi. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasata­massa, aivan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. 

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 12.2.2014 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet