› Avoin työpaikka: Projektipäällikkö (hankekehitys)Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Projektipäällikkö (hankekehitys)

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 50 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Haemme kiinteistökehitystä, kiinteistösijoittamista ja rakennuttamista tuntevaa diplomi-insinööriä tai rakennusinsinööriä, joka Projektipäällikkönä toteuttaa tilaajien hankekehitys- ja rakennushankkeita. Projektipäällikkö toimii tilaajan edunvalvojana ja hän vastaa hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hänellä on tukenaan organisaatiomme asiantuntijat. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme hyvää kiinteistöjohdon ammattitaitoa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja looginen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta kiinteistönjohto ja/tai rakennuttamistehtävistä. Suomen kielen erinomainen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja sinulla on hyvät ATK yleistaidot. Edellytämme vähintään 10v kokemusta kiinteistö- ja/tai rakennusalalta.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 29.1.2016 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet