› Avoin työpaikka: ProjektipäällikköRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Projektipäällikkö

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy hakee lisää käsipareja hankkeiden johtoon. Etsimme rakennuttamista tuntevia diplomi-insinöörejä ja rakennusinsinöörejä, joka Projektipäällikkönä toteuttaa tilaajien rakennushankkeita.

Tervetuloa joukkoomme!

Projektipäällikkö toimii tilaajan edunvalvojana ja hän vastaa hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hänellä on tukenaan hanketiimi, johon kuuluu tyypillisesti projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita. Tilaajinamme toimivat institutionaaliset kiinteistönomistajat, julkishallinto sekä asunto- ja kiinteistö osakeyhtiöt.

Edellytämme ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalan rakennuttamis- ja/tai työmaatehtävistä. Suomen kielen erinomainen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja sinulla on hyvät ATK yleistaidot.

Voit toteuttaa hankkeita kokemus- ja osaamistasosi mukaan. Kokeneemmilta henkilöiltä edellytämme kokemusta ja näyttöjä merkittävien hankkeiden menestyksekkäästä hoidosta. Nuorempien projektipäälliköiden kanssa luodaan henkilökohtainen menestymisen kaava. Hakijoiden RAPS, RAP ja valvojapätevyydet luetaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 2.5.2016 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet