› Avoin työpaikka: RakennustyönvalvojaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Rakennustyönvalvoja

Haemme korjausrakentamista tuntevaa rakennusinsinööriä tai rakennusmestaria Rakennustyönvalvojaksi. Rakennustyönvalvoja valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta ja toimii tilaajan edunvalvojana. Työmaavalvonta kattaa laadullisen, ajallisen ja kustanuksellisen valvonnan. Valvoja työskentelee tyypillisesti hanketiimissämme, johon kuuluu projektipäällikkö, taloteknisiä valvojia, suunnittelijoita ja projekti-insinööri. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on riittävät organisointi- ja dokumentointitaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalan valvonta- ja/tai työmaatehtävistä. Suomen kielen erinomainen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja yleiset ATK taidot.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Uudet toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 10.12.2014 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet