› Avoin työpaikka: RakennustyönvalvojaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Rakennustyönvalvoja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 45 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Haemme korjausrakentamista tuntevaa rakennusinsinööriä tai rakennusmestaria Rakennustyönvalvojaksi. Rakennustyönvalvoja valvoo ja dokumentoi sopimuksenmukaista rakennustyön toteutusta ja toimii tilaajan edunvalvojana. Työmaavalvonta kattaa laadullisen, ajallisen ja kustannuksellisen valvonnan. Valvoja työskentelee tyypillisesti hanketiimissämme, johon kuuluu projektipäällikkö, taloteknisiä valvojia ja projekti-insinööri. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on riittävät organisointi- ja dokumentointitaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalan valvonta- ja/tai työmaatehtävistä. Suomen kielen erinomainen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja sinulla on hyvät ATK yleistaidot. Valvojapätevyydet luetaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 22.6.2015 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet