› Avoin työpaikka: TarjouslaskijaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Tarjouslaskija

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 50 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Haemme tekevään joukkoomme rakennusalan tai kaupallisen alan koulutuksen omaavaa tarjouslaskijaa, joka toteuttaa myynnin ja markkinoinnin tehtäviä. Päätehtäviäsi ovat tarjouslaskentaan osallistuminen alusta loppuun, tarjouslaskennan analyysien tekeminen, myynnin avustavat tehtävät ja taustastasi riippuen, joko rakennuttamisen hanketehtävät kuten kilpailutuksien toteutukset tai muut hallinnon tehtävät. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminta-alueiden toimialapäälliköiden ja toimitusjohtajan kanssa. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita.

Edellytämme hyviä analyyttisia taitoja, tarkkaa työskentelyä sekä sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Suomen kielen hyvä taito on välttämätön. Sinun tulee hallita hyvin MS ohjelmistot ja sinulla on muutenkin hyvät ATK yleistaidot.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 9.9.2016 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet