› Avoin työpaikka: Valvoja / työnjohtajaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Avoin työpaikka: Valvoja / työnjohtaja

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on Etelä-Suomessa toimiva rakennuttajatoimisto. Palveluksessamme työskentelee noin 60 rakennuttamisen ammattilaista. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Meillä työskentelee asiantuntevia ja osaavia projektipäälliköitä, valvojia, työnjohtajia ja projekti-insinöörejä. Hankkeemme ovat erittäin vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin uudisrakentamisen kuin korjausrakentamisenkin kohteita.

Haemme uudisrakentamisen projektinjohtopalvelu (PJP) kohteisiimme valvojaa / työjohtajaa. Toimit valvojana ja työnjohtajana, osallistut työmaan hankintatoimeen ja johdat osaurakoita. Johtajana saat hankkeen sujumaan ja osapuolet tuottamaan laadukasta työtä. Tukenasi on osaava ja ammattilaisista koostuva hanketiimi. Työtehtävät alkavat kesälomien jälkeen sopimuksen mukaan.

Tunnetko olevasi korkean profiilin työnjohtaja, sitä parempaa sorttia? Haluaisitko tehdä konkreettista rakennushankkeen johtoa suurien projektien parissa? Silloin olet etsimämme henkilö. Haemme rakennusmestaria, rakennusinsinööriä tai diplomi-insinööriä valvomaan ja johtamaan projektinjohtopalvelu –mallisia hankkeitamme.

Odotamme sinulta sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, kokemusta työmaan työnjohtotehtävistä ja kykyä johtaa rakennushanketta. Suomen kielen taito ja ajokortti ovat välttämättömiä. Työmaapäällikön ammattitutkinto tai valvojapätevyydet luetaan eduksi.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, kasvavan yrityksen, mukavat työtoverit ja ennen kaikkea todellisen rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 23.6.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet