› FlowsolutionRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Flowsolution

Linjasaneerauksia nopeuttava korjauskonseptimme laajeni julkisivuihin ja lisärakentamiseen.

Seitsemän suomalaisen rakennusalan yrityksen vuonna 2014 yhdessä kehittämä Flowall-linjasaneerausmalli on laajentunut kattamaan koko kerrostalokorjaamisen kentän putkiremonteista julkisivuremontteihin ja lisäkerroksiin sekä hissien jälkiasennuksiin.

Kiinteistön arvon kasvattamiseen tähtäävä Flowsolution-malli pyrkii tuomaan korjausrakentamiseen nopeutta ja laatua teollista esivalmistusta hyödyntämällä sekä ohjaamaan hankkeet hallitusti tavoitteisiin hyvin johdetulla toimintamallilla.

Flowsolutionin muodostava yritysryhmä on toteuttanut lukuisia modulaarisia korjausrakentamisen hankkeita, joiden nopeutta ja sujuvuutta on seurattu myös tutkimuksin. Ryhmä kehitti yhdessä 10 % tavanomaisia tapoja nopeamman tavan tehdä linjasaneerauksia vastauksena erityisesti Suomen 60-70 -lukujen kerrostalokannan massiiviseen putkiremonttitarpeeseen.

Nyt yhteistyö on laajentunut kerrostalojen julkisivukorjauksiin sekä kiinteistön arvoa kasvattavaan lisärakentamiseen, kuten lisäkerroksiin ja hisseihin. Flowsolution-ryhmän muodostavat Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy, Uponor, Sto, Haaslahti, Consti, Sweco ja Puustelli.

Lisätiedot: Juuso Hämäläinen, Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy, puh. 044 7799 201, juuso.hamalainen(at)valvontakonsultit.fi 

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet