› Haetaan myyntiorientoitunutta projekti-insinööriäRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Haetaan myyntiorientoitunutta projekti-insinööriä

Haluaisitko työskennellä rakentamisen näköalapaikalla? Haemme kehityshaluista korjausrakentamisesta ja myynnistä kiinnostunutta henkilöä hankkeidemme projekti-insinööri tehtäviin sekä avuksi tarjouslaskentaan, myyntiin ja markkinointiin. Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Rakennuttajatoimistossamme työskentelee projektipäälliköitä, valvojia, projekti-insinöörejä ja suunnittelijoita. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Edellytämme reipasta, sitoutunutta ja hyvää otetta työ­tehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, mielellään aiempaa kokemusta rakennusalasta ja kykyä omaksua uusia asioita. Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri tai kohta valmistuva.  Voit työskennellä mahdollisesti osa-aikaisesti mikäli olet vielä opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit, kasvavan yrityksen ja rakentamisen näköalapaikan.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasata­massa, aivan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 13.3.2013 mennessä vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet