› Haetaan nuorempaa valvojaa / projekti-insinööriäRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Haetaan nuorempaa valvojaa / projekti-insinööriä

Haluaisitko työskennellä rakentamisen näköalapaikalla? Haemme kehityshaluista korjausrakentamisesta kiinnostunutta henkilöä rakennuttamistehtäviin. Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Insinööritoimistossamme työskentelee projektipäälliköitä, valvojia, projekti-insinöörejä ja suunnittelijoita. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Edellytämme reipasta, sitoutunutta ja hyvää otetta työ­tehtäviin tartuttaessa. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot sekä kyky käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti hyväksi työssäsi. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, mielellään aiempaa kokemusta rakennusalasta ja kykyä omaksua uusia asioita. Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri tai rakennusmes­tari.  Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit, kasvavan yrityksen ja rakentamisen näköalapaikan.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasata­massa, aivan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 3.12.2012 mennessä vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet