› Haetaan projektijohtaja / projektipäällikköRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Haetaan projektijohtaja / projektipäällikkö

Haemme korjaus- ja uudisrakentamisen osaajaa rakennuttamistehtäviin. Rakennuttamisen Projektijohtaja / Projektipäällikkö toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hänellä on tukenaan hanketiimi, johon kuuluu tyypillisesti valvojia, suunnittelijoita ja projekti-insinööri. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalan työmaa ja/tai rakennuttamistehtävistä. Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri tai rakennusmes­tari.  Ajokortti on välttämätön. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja yleiset ATK taidot.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit, kasvavan yrityksen ja rakentamisen näköalapaikan.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasata­massa, aivan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen tai Projektinjohtaja Rauli Nurminen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 31.8.2012 mennessä vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet