› Haetaan rakennustyönvalvojaaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Haetaan rakennustyönvalvojaa

Haluaisitko työskennellä rakentamisen näköalapaikalla? Oletko kiinnostunut rakennuttamisesta?

Haemme korjausrakentamisesta kiinnostunutta henkilöä rakennustyönvalvonta tehtäviin. Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Insinööritoimistossamme työskentelee projektipäälliköitä, valvojia, projekti-insinöörejä ja suunnittelijoita. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia.

Edellytämme ammattitaitoista ja sitoutunutta otetta työ­tehtäviin tartuttaessa. Sinulla on kattava näkemys erilaisista rakennushankkeista. Pystyt valvomaan ja vaatimaan laadukasta ja tehokasta rakennustyötä ja kommunikoit tilaajan ja sidosrymien kanssa sujuvasti. Sinulla tulee olla hyvät perustaidot tietotekniikasta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusalasta, joko valvonnasta, urakoinnista tai ylläpidosta. Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri tai rakennusmes­tari.  Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit, kasvavan yrityksen ja rakentamisen näköalapaikan.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasata­massa, aivan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 27.1.2013 mennessä vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet