› Haetaan Rakennuttamisen ProjektipäällikköRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Haetaan Rakennuttamisen Projektipäällikkö

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy Etelä-Suomessa toimiva insinööritoimisto. Palveluksessamme työskentelee 20 rakennuttamisen ammattilaista. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja on toimivan johdon omistama. Liiketoimintamme ydinalueet ovat rakennuttaminen, hankkeen johtaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi.

Toiminnan kasvaessa haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ rakennuttamistehtäviin.

Haemme korjausrakentamisen osaajaa, joka rakennuttamisen Projektipäällikkönä toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun. Projektipäällikkö vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Hänellä on tukenaan hanketiimi, johon kuuluu tyypillisesti valvojia, suunnittelijoita ja projekti-insinööri. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia korjausrakentamisen kohteita.

Edellytämme  ammattimaista, sitoutuvaa ja hyvää otetta työ­tehtävien hallinnassa. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rationaalinen ajattelutapa. Pystyt itsenäiseen ja vastuulliseen työhön ja sinulla on riittävät johtamis- ja organisointitaidot. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalan rakennuttamis- ja/tai työmaatehtävistä. Koulutukseltasi olet rakennusinsinööri.  Ajokortti on välttämätön. Sinun tulee hallita MS ohjelmistot ja yleiset ATK taidot.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan.

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasata­massa, aivan metroaseman välittömässä läheisyydessä. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen tai Projektinjohtaja Rauli Nurminen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 3.4.2013 mennessä vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet