› KesätyöntekijöitäRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Kesätyöntekijöitä

Haluaisitko työskennellä kesän rakentamisen näköalapaikalla? Haemme rakennuttamisesta kiinnostunutta  opiskelijaa (rakennusinsinööri, –mestari tai talotekniikka-alan insinööri, -mestari) kesätöihin. Työt ovat hankkeen avustavia tehtäviä ja työmaavalvojien tuuraustehtäviä.  

Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Meillä työskentelee projektipäälliköitä, projekti-insinöörejä ja työmaavalvojia. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisen kohteita.

Odotamme reipasta, sitoutunutta ja itsenäistä otetta työtehtäviin tartuttaessa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää perusreipasta otetta, mielellään aiempaa kokemusta rakennusalasta ja kykyä omaksua uusia asioita. Suomen kielen taito on välttämätön.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat. Modernit toimitilamme sijaitsevat Käpylässä, Sato –talossa.

Lisätietoja: Toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen puh 044 7799202. Hakemukset palkkatoivomuksineen heti tai viimeistään 29.4.2017 osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet