› Kohdennetumpaa asiakaspalveluaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Kohdennetumpaa asiakaspalvelua

Jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista laatua rakennuttamis- ja valvontapalveluissamme, on organisaatiomme asetettu liiketoiminta-alueittain. Liiketoiminta-alueemme ovat seuraavat:

Liikerakentaminen. Liikerakentamisen toimialaan luemme yritysasiakkaat. Tyypillisiä tilaajan hankkeita ovat toimitilat, logistiikka- ja varastorakennukset, kauppakeskukset, liikepaikat, pääkonttorit, ravintolat, liikuntapaikat ja vuokra- tai sijoitusasunnot.

Julkisrakentaminen. Julkisrakentamisen toimialaan luemme kaikki julkishallinnon tilaajat. Tyypillisiä tilaajan hankkeita ovat koulut, sairaalat, terveyskeskukset, päiväkodit, kirkot, kappelit, urheilutilat ja julkishallinnon omistuksessa olevat asuinrakennukset.

Asuntorakentaminen. Asuntorakententamisen toimialaan luemme Asunto-osakeyhtiöt, joiden omistus on hajautettu. Tyypillisiä tilaajan hankkeita ovat putkiremontti, linjasaneeraus, LVIS-saneeraus, julkisivusaneeraus, ikkunaremontti, vesikattoremontti, piha- ja pihakansi korjaukset, ullakkorakentaminen, lisärakentaminen ja käyttötarkoituksen muutos -hankkeet. 

 

Pyrimme aina parantamaan toimintamme laatua ja tekemään asiat astetta paremmin°. Uskomme, että asiakasvastuun jako asiakkaiden mukaisesti parantaa entisestään palveluamme ja sujuvoittaa hankkeiden hoitoa tilaajien kanssa.

Ohessa rakennuttamis- ja valvontapalveluistamme vastaavat toimialapäälliköt:

Toimialapääliköt

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet