› Mestari mielissään!Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Mestari mielissään!

Ensimmäiset FLOWALL tekniikkaseinäelementit ovat asennttu Vantaan Myyrmäessä. Vastaavaa työnjohtajaa haastatellessa koko järjestelmän erinomaisuus konkretisoituu työmaalla. Ensimmäiseen linjaan asennettujen tekniikkaseinäelementtien asennuksessa ei ole tullut mitään yllätyksiä vastaan ja kaikki onnistui hienosti. Ainut lisätyö, joka työnjohtajalle on aiheutunut, on aikataulun uudelleen miettiminen koska rakentaminen on edennyt paljon nopeammin kuin mitä oli odotettu.

FLOWALL on korjausrakentamisen uusi innovaatio ja vaihtoehto elementtikerrostalojen perinteiselle putkiremontille. Kyseessä on rakennusalan johtavien toimijoiden läpiviemä projektitoteutus, jossa on Uponorin valmistama modulaarinen tekniikkaseinä. Asiakas saa avaimet käteen -periaatteen mukaisen ja elinkaariedullisen putkiremonttitoteutuksen. 

Laajamittainen teollinen esivalmistus takaa sen, että korjaushanke voidaan hinnoitella ja aikatauluttaa luotettavasti jo varhaisessa vaiheessa. Pilottikohteissa FLOWALL on laskennallisesti perinteistä toteutustapaa edullisempi, nopeampi ja luotettavampi. 

Myynti: 044 7799202

Flowall

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet