› Sähkö asiantuntija / valvojaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Sähkö asiantuntija / valvoja

Haemme korjausrakentamisesta kiinnostunutta henkilöä sähkötyön asiantuntija- ja valvontatehtäviin. Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. Sähkö asiantuntijamme työskentelevät osana hanketiimiämme antaen sähköteknista konsultointia ja valvoen sähköteknisiä töitä. Rakennuttajatoimistossamme työskentelee projektipäälliköitä, valvojia, projekti-insinöörejä ja suunnittelijoita. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita. Rakennuttajakonsulttina  tulet työskentelemään rakentamisen näköalapaikalla.

Edellytämme ammattitaitoista ja sitoutunutta otetta työ­tehtäviin tartuttaessa. Sinulla on jo kokemusta erilaisista rakennushankkeista. Kommunikoit tilaajan ja sidosrymien kanssa sujuvasti ja pystyt toimimaan sähkö teknisissä asiantuntijatehtävissä. Sinulla tulee olla hyvät perustaidot tietotekniikasta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta sähkötekniikasta/talotekniikasta ja rakentamisesta. Koulutukseltasi talotekniikkan sähkö insinööri tai teknikko. Vaikka tuntisit, ettet ole täysin valmis tarjoamaamme työpaikkaan, ei huolta. Perehdytämme sinut tehtäviisi. Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit, kasvavan yrityksen ja rakentamisen näköalapaikan.

Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen mielellään heti tai viimeistään 11.9.2014 mennessä osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet