› Suuri ryhmäkorjaushanke suunnitteluvaiheessaRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Suuri ryhmäkorjaushanke suunnitteluvaiheessa

Helsingin Maunulassa sijaitseva ryhmäkorjaushanke (MRK -hanke) on saatu suunnitteluvaiheeseen. Hankkeessa on mukana kaikkiaan seitsemän taloyhtiötä ja tavoitteena on tuottaa taloyhtiöille edullisempia ja laadukkaampia korjauksia kuin, jos taloyhtiöt toteuttaisivat korjauksen yksin. Hankkeen rakennuttajakonsulttina toimii Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy ja hankkeen projektinjohtajana Juuso Hämäläinen.

Kerrostalojen talotekniikan, märkätilojen ja yhteistilojen korjaaminen on mittava hanke. Se vaikuttaa jokaiseen osakkeenomistajaan ja heidän arkirutiineihinsa. Kun hankkeessa on mukana useampi taloyhtiö, ammattimaisen rakennuttajakonsultin käyttäminen on entistä suositeltavampaa. Rakennuttajakonsultti johtaa hanketta ja varmistaa, että sopimukset syntyvät ja niiden mukaan toimitaan. Kaikkien osapuolien tulee olla toimeensa perehtyneitä ja toimittava hankkeen kannalta tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Aikataulujen tulee pitää niin suunnittelu- kuin rakennusvaiheessakin – laadusta tinkimättä.

Allekirjoitettujen sopimusten pohjalta Maunulan hanke jatkuu nyt suunnittelulla. Rakentaminen alkaa vuoden 2011 syksyllä ja hanke saadaan kokonaisuudessaan päätökseen vuonna 2013.

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet