› Suvelan kappeli kokoaa toimintaa saman katon alle Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Suvelan kappeli kokoaa toimintaa saman katon alle

Suvelan kappeli ulkopuoli 5_20160524

 

 

Uuden Suvelan kappelin rakentaminen on saatu päätökseensä. Seurakunta aloittaa toimintansa rakennuksessa elokuun puolivälissä ja kappeli vihitään käyttöön sunnuntaina 4.9.2016.

Maineikkaan arkkitehtitoimisto OOPEAAn suunnittelema puurakenteinen kappeli on pääasiassa kuparilla verhoiltu. Rakennus on poikkeuksellisen arkkitehtuurinsa lisäksi hieman epätavanomainen myös käyttötarkoitukseltaan; tilat tarjoavat puitteet seurakunnan toiminnalle, mutta lisäksi vuokralaisena toimiva Espoon kaupunki tarjoaa saman katon alla asukaspuistotoimintaa lapsille ja lapsiperheille.

Espoon tuomiokirkkoseurakunnan kirkkoherra Antti Kujanpää sekä Espoon seurakuntayhtymän rakennuttajainsinööri Anne Kujala ovat tyytyväisiä jo lähes 10 vuotta käynnissä olleen hankkeen lopputulokseen. Vanhan Suvelan kappelin käytyä liian pieneksi uudet tilat mahdollistavat toiminnan keskittämisen yhden katon alle. Kujanpää ja Kujala uskovat kappelin tekevän hyvää Suvelan alueelle, jonka kehittämiseen on viime vuosina panostettu. Uusi kappeli on herättänyt laajalti kiinnostusta ja alueella vallitseekin ”optimistinen odotus”.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on vastannut hankkeen rakennuttamisesta ja valvonnasta.

 

Suvelan kappeli ulkopuoli 3_20160524

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet