› LVI insinööriRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

LVI insinööri

Haluaisitko työskennellä rakentamisen näköalapaikalla? Haemme korjausrakentamisesta kiinnostunutta henkilöä LVI -työn asiantuntija- ja valvontatehtäviin. Yrityksemme toteuttaa rakennushankkeita tilaajan lukuun ja vastaa hankkeen laadullisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä. LVI asiantuntijamme työskentelevät osana hanketiimiämme valvoen LVIA töitä. Rakennuttajatoimistossamme työskentelee projektipäälliköitä, valvojia, projekti-insinöörejä ja suunnittelijoita. Hankkeemme ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita.

Edellytämme ammattitaitoista ja sitoutunutta otetta työ­tehtäviin tartuttaessa. Sinulla on jo kokemusta erilaisista rakennushankkeista. Kommunikoit tilaajan ja sidosrymien kanssa sujuvasti ja pystyt toimimaan LVI asiantuntijatehtävissä. Sinulla tulee olla hyvät perustaidot tietotekniikasta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää vähintään muutaman vuoden kokemusta talotekniikasta ja rakentamisesta. Koulutukseltasi talotekniikkan LVI insinööri tai teknikko. Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme dynaamisen työympäristön, mukavat työtoverit, kasvavan yrityksen ja rakentamisen näköalapaikan. Työvälineinämme ovat alan parhaat ohjelmistot ja toimintatavat.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja yrityksestämme antaa toimitusjoh­taja Vesa Koskelainen.

Hakemukset palkkatoivomuksineen mielellään heti tai viimeistään 4.9.2014 mennessä osoitteeseen vesa.koskelainen@valvontakonsultit.fi

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet