› Uusi ilme – Astetta paremminRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Uusi ilme – Astetta paremmin

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy uudisti yritysilmeensä ja selkeytti palveluntarjontaansa.

Uusi yritysilme pohjautuu Astetta Paremmin -konseptiin, joka kuvaa yrityksen periaatetta asettaa korkeat tavoitteet kaikelle toiminnalleen ja toteuttaa se vielä – astetta paremmin.

Valvontakonsulttien palveluntarjonta kattaa rakennushankkeen johtamisen, valvonnan ja suunnittelun. Lisäksi yritys tarjoaa kehittämis- ja tukipalveluita osaamisalueellaan.

“Valvontakonsultit on alallaan tunnettu, hyvämaineinen ammattiosaaja. Yritysilme ei ollut enää ajanmukainen, eikä myöskään viestinyt yritykselle tärkeitä asioita. Brändin kirkastaminen on luonnollinen osa muutos- ja kehitysprosessia, mitä toteutetaan yrityksessä muutenkin. Valvontakonsultit hallitsee laajoja kokonaisuuksia ja toimii ratkaisevassa asemassa, haastavissakin tilanteissa. Uusi identiteetti ja slogan viestii kaikkea tätä, mutta erityisesti parhaiden toimintatapojen etsimistä, jatkuvaa kehittymistä ja pyrkimystä parempaan. Valvontakonsulttien kanssa on ollut mukava työskennellä heti projektin ensimetreistä lähtien. On ollut ilo huomata, miten ennakkoluulottomasti ideoihimme on suhtauduttu ja miten ammattimaisesti muutosta johdetaan sisäisesti.” -Kertoo uuden yritysilmeen toteuttaneen Mainostoimisto Redlandin projektipäällikkö Tuomas Kataila.

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet