› Valvontakonsulteilla sukupolvenvaihdos päätöksessäänRakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Valvontakonsulteilla sukupolvenvaihdos päätöksessään

Valvontakonsultit Oy:n perustajajäsen, pääomistaja ja toimitusjohtaja Seppo Hämäläinen on väistynyt 31.8.2011 sukupolvenvaihdoksen myötä kovasta työstä ansaitulle eläkepäiville. Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy:n uutena vetäjänä, hallituksen puheenjohtajana ja vastuullisena projektinjohtajana jatkaa Juuso Hämäläinen.

Seppo Hämäläisen 40-vuotiselle rakennuttajauralle mahtuu lukuisia hankkeita Rakennushallituksen palveluksessa sekä 1989 alkaen Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy:ssä. Yritys on Seppo Hämäläisen johdossa kasvanut ja kehittynyt maltillisesti ylös- ja eteenpäin kaikkina toimintavuosinaan.

“Lappeenrannan Teknisen Korkeakoulun laajennus oli käänteentekevä hanke yrityksen historiassa. Hanke oli asiakkaalle erittäin menestyksellinen niin taloudellisesti kuin laadullisestikin. Sen myötä Valvontakonsultit tunnustettiin halutuksi kumppaniksi julkishallinnon vaativiin hankkeisiin:” Muistelee Seppo Hämäläinen.

Sukupolvenvaihdoksen jälkeen pääomistajana yritystä jatkavalla Juuso Hämäläisellä on vahva sidos ja ammattitaito yrityksen sekä hankkeiden johtamiseen 18 vuoden rakennuttamistyökokemuksen myötä Valvontakonsultit Oy:ssä. Käytännössä oli niin, että isä ja poika yhdessä kehittivät ja johtivat yritystä yhdessä aina elokuun loppuun 2011 saakka. Sen tuloksena toimintaa on erittäin mielekästä jatkaa vakaalta pohjalta.

Henkilöreferenssinä Juuso Hämäläisellä on pitkälti yli 150 hankkeen monipuolinen ja laaja kokemus hankkeiden johtamisesta, asiakirjojen laatimisesta sekä toteutuksen valvonnasta useilla rakentamisen sektoreilla. Juuso Hämäläinen tuntee hankinta- ja osto vaihtoehdot soveltaen niitä asiakkaalle tuloksellisesti. Lisäksi Juuso on toiminut pitkään useissa alan luottamustehtävissä, esimerkiksi Rakennuttajatoimistojen liitto RTL ry:n puheenjohtajana. Kehittäminen on ollut aina voimakkaasti työssä läsnä, jonka tuloksena on mm. laatujärjestelmien jalostamista, asuntosaneeraushankkeissa hyödynnettäviä työkaluja ja hankemalleja yksittäisestä hankkeesta ryhmäkorjaamiseen sekä oivallisia toimintatapoja ja prosesseja.

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet