› Valvontakonsultit Oy:n Juuso Hämäläinen on vuoden rakennuttajakonsultti 2014Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy

Valvontakonsultit Oy:n Juuso Hämäläinen on vuoden rakennuttajakonsultti 2014

Projektinjohtaja Juuso Hämäläinen on palkittu Vuoden rakennuttajakonsultti -tunnustuksella. Tunnustuksen myönsi Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL ry ja Hämäläinen palkittiin vuotuisilla Aulangolla pidettävillä Rakennuttajapäivillä 22.1.2015. Valinnan teki tilaajista koottu raati, johon kuului edustajia Raklin Rakennuttaminen –toimikunnasta.

Valitsijaraati arvosti Juuso Hämäläisen asiakaskeskeisyyttä ja tilaajan tavoitteiden syvällistä tuntemista. Hämäläinen perehtyy hankkeeseen ja tilaajan asemaan kuin omaansa. Hän ymmärtää rakentamisen kokonaisuuden ja tuntee laajan keinovalikoiman, jota hän käyttää menestyksekkäästi hyväkseen tilaajan edunvalvojana.  Hämäläisen työtä on leimannut hyvän kehittäminen ja se on tuonut menestystä tilaajan hankkeissa niin julkishallinnossa kuin yksityissektorin rakentamisessakin. Hän on viime vuosina johtanut useita hankkeita erilaisilla yhteistyömalleilla (mm. allianssi, projektinjohtourakka) ja on vakuuttunut niiden mahdollisuuksista hankkeissa.

”Valinta on Juuso Hämäläiselle hieno ja ansaittu tunnustus hänen työstään rakennuttamisen hyväksi.  Hän on toiminut useissa hankkeissa tilaajan edunvalvojana ja pystynyt johtamaan asiakkaiden hankkeita kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Tilaajat ovat voineet nauttia Hämäläisen ammattimaisesta hankkeen johdosta, innovatiivisuudesta ja tehokkaasta ratkaisukyvystä”: Onnittelee Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy:n toimitusjohtaja Vesa Koskelainen.

Juuso

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010Referenssit

Julkiset hankkeet

Liikerakentaminen

As. Oy -hankkeet